Vilken typ av bastu passar dig?

Infraröd bastu

Utforska de olika bastualternativen med Tylö

I en värld som aldrig stannar upp söker vi ständigt nya sätt att koppla av och återhämta oss. På Tylö förstår vi vikten av dessa stunder och erbjuder ett brett utbud av bastulösningar som passar alla behov och önskemål. Låt oss guida dig genom våra bastualternativ och hjälpa dig att hitta just din favorit!

 

Traditionell bastu – En tidlös upplevelse

För den traditionella bastuälskaren erbjuder Tylö en autentisk upplevelse med våra elektriska bastuaggregat. Denna typ av bastu är perfekt för dig som uppskattar intensiv värme och den speciella bastukänslan av het, torr luft. Den traditionella bastun kan hjälpa till att snabbare återhämta musklerna efter fysisk aktivitet och ger en djup avslappning. Den heta luften kan även bidra till kroppens detoxprocess genom att öppna upp hudens porer och öka svettproduktionen. 

Möjligheten att justera temperatur, belysning, förinställda program och andra inställningar med bara några knapptryck gör det enkelt att skräddarsy bastusessionen efter dina behov. Visste du att det är möjligt att styra alla Tylös bastuvarianter från din telefon? Vi erbjuder en kontrollpanel med molnbaserade funktioner så att du kan styra din bastu varifrån du vill. Varför inte ha den redo när du kommer hem från träningen eller efter en ansträngande dag på jobbet?

 

Reflection basturum

 

Soft Sauna – Det milda alternativet för stressreducering

Soft Sauna är det perfekta valet för dig som föredrar en mildare bastuupplevelse. Med lägre temperaturer och högre luftfuktighet kombinerar Soft Sauna det bästa av traditionell bastu och ångbad, vilket gör den till ett utmärkt val för familjer eller de som söker en mjukare avkoppling. Soft Sauna kan främja mental avslappning och stressreducering, vilket kan vara en lösning för den som hanterar ett högt arbets- och livstempo. Den kan hjälpa till att mjuka upp andningsvägarna och ge en mildare detox. För att förhöja upplevelsen kan du även tillsätta naturliga eteriska oljor.

 

Kvinna häller vatten på bastu aggregat

Välj ett av Tylös Combi aggregat för en mildare upplevelse.

 

Ångbad – Vårdande för huden och lindrande för luftvägarna

Ett ångbad ger en intensiv ångupplevelse som är både återfuktande och renande. Den är idealisk för dig som vill ha en skonsam behandling för hud och luftvägar. Ångan hjälper till att öppna upp porerna, rensa huden och kan förbättra andningen. Det kontinuerliga flödet av ånga ger en jämn och behaglig värme. Detta kan göra ett ångbad till ett bra alternativ för dig som vill lindra symptom på allergier eller andningsrelaterade besvär, samtidigt som den främjar en frisk och strålande hud. Ångan kan också öka blodcirkulationen, vilket kan bidra till snabbare muskelåterhämtning.

 

Panacea Ångdusch

 

Ångdusch – Snabb avkoppling i vardagen

Kombinera fördelarna med en dusch och ångbad i ett med Tylös ångdusch. Perfekt för den med begränsat utrymme eller för dig som söker en snabb och effektiv avkopplingsmöjlighet i ditt hem. Vår ångdusch erbjuder en härlig och avslappnande spaupplevelse i ditt eget badrum. Med en inbyggd doftskål för aromaterapi och både regnduschhuvud i taket och en högkvalitativ handdusch kan du skapa en personlig upplevelse. Ångduschen är lätt att använda och är ett utmärkt sätt att lindra stress och återfå energi, vilket gör den till en favorit för den hälsomedvetna med späckat schema.

 

Vista ångdusch

 

Infraröd bastu – Djup värme för snabb smärtlindring

För dig som är ute efter en direktverkande, mild och genomträngande värme kan en infraröd bastu vara det perfekta valet. En infraröd bastu använder speciella paneler som skapar värme direkt på vår hud. Denna värme går in i kroppens vävnader, vilket gör att vi kan känna oss avslappnade. Det kan också hjälpa till att lindra smärta, minska inflammation och förbättra blodcirkulationen. En del upplever andra positiva effekter med IR-bastu, som förbättrad hud och stärkt immunförsvar. En infraröd bastu kan vara ett bra alternativ för den som trivs med lägre temperaturer, lider av kroniska smärta eller vill ha snabbare tillgång till återhämtning genom värmebehandling efter en aktiv dag.

 

Kvinna i en Infraröd bastu

 

På Tylö strävar vi efter att skapa en helhetsupplevelse där du kan njuta av lugn och ro samtidigt som du främjar din hälsa och ditt välbefinnande. Med fokus på kvalitet, design och innovation erbjuder vi skräddarsydda bastulösningar som passar just dina behov och önskemål. Oavsett om du föredrar ett färdigt basturum eller att bygga din egen bastu, så står vi redo att vägleda dig till din perfekta bastuupplevelse. Låt oss ta dig med på en resa mot total avslappning och välbefinnande i ditt eget hem!

 

Hitta din återförsäljare