BASTU

Bastu rum

De olika basturummen finns som modulbaserade, monteringsfärdiga eller skräddarsydda lösningar.

harmony_sense_combi-2-1
Jubilee sauna_emblem-1

Harmony - Modulbaserade

Monteringsfärdiga basturum från Tylö är fullpackade med smarta lösningar för snabb och enkel montering. Du kan bygga bastun själv och anpassa den efter dina personliga önskemål. Grunden är alltid densamma, formad av våra gedigna kunskaper. Hantverk, massiva material och omsorg om detaljerna står i fokus för denna praktiska bastulösning för moderna hem och livsstilar.

Bygg din bastu Opens a new window

Impression -Monteringsfärdiga

Monteringsfärdiga basturum från Tylö är fullpackade med smarta lösningar för snabb och enkel montering. De olika basturummen är omsorgsfullt utformade och genomsyras av vår passion för kvalitet och hantverk, vilket framgår av bastuns utseende och inte minst hur det känns när den används. Med olika planlösningar och layouter kan du enkelt hitta en lämplig lösning som tillgodoser dina personliga önskemål.

Återförsäljarnätverk
Impression_ready_made_sauna
panacea_miljö2-1

Panacea Twin - två i en

I Panacea Twin kombineras en unik känsla för design och kvalitet med ett ångrum och ett basturum i ett. Rummen kommer i standardstorlekar där allt ingår och tack vare sin modulära konstruktion är Panacea Twin redo att användas nästan omedelbart och den är förvånansvärt enkelt att montera och installera.

Återförsäljarnätverk

Skräddarsydd bastu

Tylö erbjuder ett antal flexibla, färdiga, modulära, lyxiga, grundläggande och skräddarsydda bastu- och ånglösningar. De är alla baserade på beprövade komponenter och delar, utvecklade för år av hård användning. Om du vill låta oss skapa din alldeles egna bastu eller ångbastu kan vi hjälpa dig i processen. Bläddra bland material, design och funktioner. Kontakta våra proffs för att montera den åt dig.

Återförsäljarnätverk
after_sauna_renovation_3-1