Fördelar med infraröd bastu

Infrared Sauna Benefits_Tylö

Om du letar efter ett sätt att koppla av och förbättra din hälsa på samma gång, kanske du vill prova en infraröd bastu. Till skillnad från traditionella bastur använder infraröd bastu infrarött ljus för att värma upp kroppen direkt, snarare än att värma upp luften omkring dig. Detta ger en rad hälsofördelar, från detox och bättre immunförsvar till smärtlindring och förbättrad blodcirkulation vilket gör den infraröda bastun till ett populärt val för hälsomedvetna personer.

Så, vad är en infraröd bastu?
Den infraröda bastun värmer upp kroppen med infrarött ljus som penetrerar huden och värmer upp kroppen direkt. Detta ger en djupare svettning än traditionella bastur, som hjälper kroppen att avlägsna gifter och föroreningar.

Fördelar med att använda infraröd bastu

  1. Minskad stress: Värmen från en infraröd bastu kan hjälpa till att minska stress och främja avslappning genom att öka produktionen av endorfiner, som är naturliga humörhöjare.
  2. Smärtlindring: Infraröd bastu kan hjälpa till att lindra smärta genom att öka blodflödet och minska inflammation, vilket gör det till en användbar terapi för dem som lider av tillstånd som artrit eller fibromyalgi.
  3. Bra för huden: Den djupa värmen som genereras av infraröda bastur kan förbättra hudens hälsa genom att öka cirkulationen, främja kollagenproduktionen och minska uppkomsten av fina linjer
  4. Bättre immunförsvar: Infraröd bastu kan stärka immunförsvaret genom att öka blodcirkulationen, producera fler vita blodkroppar, förbättra lymfsystemets funktion och minska stressnivåerna. Dessa fördelar hjälper kroppen att bekämpa infektioner och sjukdomar mer effektivt.

    Infraröd bastu är ett bra sätt att koppla av och förbättra din hälsa på samma gång. Genom att använda en infraröd bastu regelbundet kan du ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande på ett proaktivt sätt, vilket i slutändan förbättrar din livskvalitet.

    Vill du investera i en infraröd bastu?
    Se till att kontakta en Tylö-återförsäljare nära dig så får du all hjälp du behöver.
Hitta din närmsta återförsäljare
 
 
Kvinna i IR bastu