Ny teknik gör din bastuupplevelse personlig

after_sauna_renovation_3-1-2

Hur vill just du ha din stund i bastun? Trivs du bäst när det är hett och torrt, eller föredrar du en mildare temperatur och högre luftfuktighet? Du väljer själv!

Genom teknisk utveckling och innovationer är det möjligt att skräddarsy din egen bastuupplevelse. Ställ in hur du vill ha temperaturen och ångan, och kombinera som du vill.

Hett eller fuktigt

Många av Tylös aggregat går att få med en vattentank som ger perfekta möjligheter till olika typer av bastuupplevelse i samma lösning. Dessa aggregat kallas för Combi. Tanken är att hela familjen ska kunna trivas i bastun och skapa egna kombinationer av temperatur och luftfuktighet.

I en Soft Sauna, där du har en luftfuktighet på 30–65 procent och en temperatur 45–65˚C och ånga som omsluter dig, kan du sitta länge och njuta. Förhöj upplevelsen med eteriska oljor i dofter som eukalyptus och citrus.

En traditionell bastu får du med en temperatur på 75–90˚C. Den höga temperaturen och låga luftfuktigheten ger en intensiv bastuupplevelse.

Harmony sauna room with Sense Combi heater

Foto: Tylö Harmony-bastu med Sense Combi-aggregat

IR i kombination med traditionell bastu

IR-teknik gör det också möjligt att njuta av infraröda vågor som värmer upp kroppen, tränger in i muskelvävnaden och lindrar värk och stelhet. Ett milt och skonsamt sätt att svettas och må bra. IR-paneler från Tylö ger en jämn värme över hela kroppen och kan kombineras med ett traditionellt bastuaggregat.       

Med en Wi-Fi ansluten digital kontrollpanel skapar du dina personliga inställningar, som du enkelt styr från din mobil eller surfplatta.

Hälsoeffekterna är lika positiva som alltid, men med nya möjligheter till kombinationer och att anpassa bastuupplevelsen efter just dig.

Utforska Combi aggregat