Nya Tylösand infraröd bastu

Kvinna i en infraröd bastu

Letar du efter något för att ge dig den känsla av avkoppling och återhämtning du har längtat efter? Kolla in de nya eleganta Tylösand ™ infraröda kabiner för 1,2 eller 3 personer. Tillverkad av högsta standard och uppnår de högsta kraven. Sätt på kabinen. Stäng nu av från omvärlden och njut.

En, två och tre personers IR-bastu, eller varför inte en kombibastu?
Föredrar du att koppla av ensam? Välj en kabin för en person. Vill du dela lite värme för två? Då är våra 2-personersrum något för dig. Koppla av i infraröd värme med familjen? Våra 3-personersrum och har allt utrymme du behöver. Alla våra IR-rum finns tillgängliga i svart och grått. Och om du inte vill välja mellan traditionell bastu och IR-bastu kan du välja en kombibastu som erbjuder både infraröd och en traditionell bastuupplevelse.

IR-Kabin-2-Pers 014-2-Redigera

Är du inte säker på vilken typ av bastu som passar dig? Ta båda!
Är du inte säker på vilken typ av bastu du vill ha? Varför inte njuta av båda? Basta lugnt i bekvämligheten av en traditionell bastu. När tiden är knapp eller om du är på humör för en mildare värmebehandling, ta sedan det infraröda alternativet. Panelerna finns i grått och svart.

Koppla av och luta dig tillbaka i din egen infraröda kabin
Från en djupgående, rensande detoxsvett till smärtlindring, mindre trötthet och bättre sömn, erbjuder en infraröd kabin många hälsofördelar. Vissa människor säger att det till och med försenar åldrandet och ger en stramare hud.
Att investera i en Tylösand infraröd kabin innebär inte bara avkoppling, utan en investering i ditt sinne, kropp och allmänna hälsa.

Sens-Svart_0005-2-Redigera

Njut av ljusterapi
Vi vet alla att vi behöver ljus för att leva. Speciellt under de mörka vintermånaderna. Ljusterapi handlar om att använda färger för att förbättra vår hälsa och vårt välbefinnande, med varje färg i spektrumet som har en specifik positiv effekt på våra kroppar. Tylösands kabiner har 6 olika ljusinställningar. Vilken är din favorit?

Hitta din återförsäljare