Soft Sauna - det perfekta valet för familjen

Pappa och son i Soft Sauna

I en vardag fylld med måsten och distraktioner kan det vara en utmaning att hitta tid för familjens gemensamma välmående. Att hitta en aktivitet som kombinerar hälsa, avkoppling och gemenskap är nyckeln till att skapa en stark och harmonisk familjedynamik. Med Soft Sauna får hela familjen möjlighet att koppla av, återhämta sig och hitta tillbaka till lugnet – helt utan stress och skärmar. Vi kallar det "Konsten att må bra", där ni tillsammans får upptäcka vad äkta välmående kan innebära för både stora och små.

 

Vad är Soft Sauna?

Soft Sauna är en modern bastuupplevelse som är särskilt anpassad för att vara skonsam mot kroppen. Med en temperatur mellan 45°C och 65°C och hög luftfuktighet ger den en mild och behaglig värme som passar alla, oavsett ålder. Denna typ av bastu är en perfekt balans mellan traditionell bastu och en mer avkopplande wellnessupplevelse – en plats där hela familjen kan njuta av de många hälsofördelarna på ett säkert och bekvämt sätt.

 

Varför Soft Sauna är utmärkt för familjer

 

  1. En oas för familjens hälsa och välmående

    I en hektisk vardag där både vuxna och barn ofta fastnar i den digitala världen, blir Soft Sauna en perfekt plats för att skapa en oas av lugn och närvaro. Här kan hela familjen samlas och ta en välbehövlig paus från stress och distraktioner. Ni möjligheten att lägga undan skärmarna, stänga av notiserna och fokusera på det som verkligen betyder något – hälsan och kvalitetstiden ni tillbringar tillsammans.

  2. Stärker kroppens försvar

    Bastubadning kan stärka immunförsvaret, öka blodcirkulationen och hjälpa kroppen att svettas ut toxiner. Den mildare värmen gör att även barn kan delta utan att det blir för varmt eller obehagligt. Regelbundna bastusessioner kan ge hela familjen en hälsoboost, särskilt under vinterhalvåret när förkylningar och andra sjukdomar lurar runt hörnet

  3. Mjuk och skonsam avkoppling för alla åldrar

    Soft Sauna är en bastu för alla generationer. Den är skonsam mot barns känsliga hud och andningssystem, samtidigt som den ger äldre familjemedlemmar en säker och njutbar upplevelse. Detta gör den idealisk för familjer där både småbarn och mor- och farföräldrar kan njuta tillsammans.

  4. Uppmuntrar till skärmfri kvalitetstid

    Vi vet alla hur svårt det kan vara att lägga undan telefonerna och fokusera på att vara närvarande i nuet. Soft Sauna skapar den perfekta miljön – där tekniken får stanna utanför, där fokus ligger på att umgås och prata med varandra på riktigt.

  5. Bättre sömn för alla

    En annan hälsofördel med Soft Sauna är att den kan hjälpa till att förbättra sömnen. Efter en bastusession kan hela familjen njuta av en djupare, mer avslappnad sömn. När kroppen slappnar av i den skonsamma värmen minskar stressnivåerna och nervsystemet lugnas – något som är ovärderligt för både barn och föräldrar.


Familj tillsammans i en bastu

 

Så gör ni Soft Sauna till en naturlig del av familjens wellnessrutin

 

  • Skapa en basturutin: Gör bastustunden till en återkommande del av veckan, oavsett om det är efter skolan eller på helgen. Samla familjen för en stunds avkoppling och gemenskap.

  • Skärmfri zon: Uppmuntra hela familjen att lämna telefonerna utanför och låt bastun bli en plats för närvaro. Här kan ni fokusera på varandra och njuta av meningsfulla samtal, helt utan distraktioner från den digitala världen.

  • En lugnande kvällsritual: En mjuk bastusession på kvällen kan bli en härlig rutin för att varva ner och förbereda kropp och sinne för en god natts sömn – perfekt för både barn och vuxna.

  • Familjens mysiga bastustund: Bastustunden kan bli en fin stund att prata om allt mellan himmel och jord – hur dagen har varit, vad som händer i skolan eller på jobbet, eller framtida planer. För att göra det hela lite extra mysigt kan ni använda en mild, återfuktande ansiktsmask medan ni njuter av värmen. Efter bastun kan det vara trevligt att avsluta med en god måltid eller en fräsch smoothie.



Redefining wellness för hela familjen

Vi vet nu att wellness inte bara handlar om fysisk hälsa, utan även om mentalt välbefinnande och gemenskap. Soft Sauna erbjuder en unik möjlighet att omdefiniera hur en familj tar hand om sig – ett sätt att skapa hälsosamma rutiner som vårdar både kropp och själ. Här kan ni hitta en plats där hela familjen kan andas ut, varva ner och återfå ny energin tillsammans.

 

Tylo Crown Combi Heater ThermoSafe

Tylös Combi-aggregat fungerar både som Soft Sauna och traditionell bastu, med ThermoSafe-skydd för att säkerställa en trygg och säker bastuupplevelse.

 

Hitta din återförsäljare