Söker du efter avkoppling och återhämtning?

IR-Sauna-Blog

Ingenting slår lite vila och avkoppling. Och det är precis vad du får från en infraröd kabin. Från en djup, renande detox svett, till mindre trötthet och bättre sömn och till och med anti-aging och stramare hud. Vad finns det att inte gilla? Vi har listat några av hälsofördelarna som du kan få från infraröd värme.

Koppla av
Infraröd värme gör att dina muskler slappnar av och det kan till och med hjälpa till att återställa dina sömnmönster. Det kan också frigöra serotonin och öka dopaminnivåerna i din hjärna, lindra stress och få dig att känna dig mycket lugnare. Slå på kabinen. Stäng nu av från omvärlden.

Lindra smärta
Liksom andra former av värme kan infraröd terapi lindra muskelsmärtor och påskynda muskelåterhämtningen efter en skada. Det sägs också att det kan påskynda läkningsprocessen av din hud då infraröd värme stimulerar vävnadstillväxt och hjälper till att förnya din hud.

Detox
Infraröd värme kan hjälpa din kropp att rensa ut diverse slaggprodukter genom djupa svettningar som tar bort gifter i dina celler. Det hjälper också din kropp att bekämpa virus och infektioner genom att höja din kroppstemperatur.

Se yngre ut
IR-terapi förbättrar inte bara huden i ansiktet utan hela kroppen genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin. Värmen ökar även din hjärtfrekvens och förbättrar blodcirkulationen. Varför springa när du kan se världen gå förbi i en IR-kabin och samtidigt ha samma effekt?

IR-Kabin-2-Pers 014-2-Redigera-2

Gå till produkt!