Nu blir ångan het igen

Vista-Stor_0133-2-Redigera

Nu är de här! Nya, snygga, trendiga ångprodukter! En ångdusch, Vista, och en ångpelare, Stella. Dessa ångprodukter är den perfekta lösningen för ditt hem. En duschkabin eller en pelare kan placeras i ett badrum istället för i den vanliga duschen. Då har du både ångbad och dusch i ett. Så inget extra utrymme behövs!

Vista är en duschkabin med ett slimmat intryck av äkta skandinavisk design. Den har matta, svarta, minimalistiska profiler som kan fås med eller utan tröskel för ett modernt och lyxigt utseende. Glasväggarna är rökgrå för en extra grafisk effekt. I taket finns en regndusch och RGB-paket (färg) kan läggas till för färgalternativ på bakväggen.

Stella är ångpelaren som är inbäddad på den här bakväggen i Vista men som då kan användas i ett egendesignat utrymme. Dess svarta glasfront ger ett modernt utseende och handduschen, termostaten och blandaren är av europeiskt högkvalitativt material. Ångutloppet är tystlåtet och har ett doftfack för den där extra lyxiga känslan.

StellaVista_nature

– Vi har letat fram detaljer som gör att ångduschen äger sin plats i rummet. Vi har minimerat profiler och fixturer, så att utsikten blir maximal genom de sobra rökfärgade glasen. De svarta profilerna, och det tunna men isolerade taket, ramar distinkt in den mystiska kuben av ånga. Att njuta av en svalkande regndusch samtidigt som tropisk fuktig värme omsluter en är en häftig upplevelse – som vi vill att så många som möjligt får uppleva, säger Gustav Vassegård. Ångan ger en mjukare bastubadform där värmen är på 40-45 grader. Med vår Stella börjar ångan produceras redan inom 2 minuter, och snart har du ett varmt ångbad! Dessutom använder ett ångbad mindre vatten än en dusch, så det är bra för både dig och miljön.

Vista-Stor_0417-2-Redigera-Redigera_vit 2-1

Gå till produkter!