Silhouette: Lighting makes the difference

Header-Silhouette

När det gäller att skapa en avkopplande och föryngrande bastuupplevelse kan rätt belysning göra hela skillnaden. Med lite kreativitet och fantasi kan du använda flera lampor från vår Silhouette-serie för att skapa unika konstellationer som sätter en personlig touch på just ditt basturum!

Tylös Silhouette-serie erbjuder innovativ bastubelysning som kan hjälpa dig att skapa en rad olika belysningsmöjligheter i din bastu. Serien är speciellt framtagen för att skapa en avkopplande och inbjudande atmosfär i din bastu och är designad att passa i alla typer av rum.

Mixa och matcha för din perfekta bastubelysning!
I serien ingår Silhouette Ring och Silhouette Line som var och en kommer i tre olika storlekar. De olika produkterna i serien går att kombinera fritt för ett unikt ljusschema. Med lite kreativitet och fantasi kan du använda flera ljuskällor ur serien för att skapa unika konstellationer som sätter en personlig touch till ditt basturum!

Diskreta belysningsdetaljer eller unika konstverk? Oavsett vad du siktar på är Silhouette designad för att möta dina preferenser. Från djärva och dramatiska installationer till subtila och diskreta konstruktioner, den här serien av lampor kommer med all säkerhet förbättra atmosfären i din bastu!

 

Silhouette Line kan roteras 360 grader,  designad för att passar stämningen i just ditt utrymme. Silhouette Line kan även kapas för att anpassas till utrymmet i ditt basturum!

 

 

Så varför nöja sig med ett tråkigt och oinspirerat ljusschema i ditt basturum? Experimentera med olika stilar och placeringar, och skapa en kombination som lyfter ditt basturum till en helt ny nivå!Läs mer om Silhouette