bastubelysning

SILHOUETTE

Silhouette_Tylo_Lighting

Förhöj din bastuupplevelse med belysning

Höj din bastuupplevelse med vår bastubelysning Silhouette. Med de olika varianterna Silhouette Ring och Silhouette Line som kommer i tre olika storlekar, kan du skapa en unik belysningsdesign som passar din stil. Oavsett om du föredrar vågade och dramatiska eller subtila och diskreta designkoncept kan du med hjälp av Silhouette skapa en avkopplande och inbjudande stämning i din bastu.
Silhouette Sauna Lighting from Tylö

En lysande ny serie

Silhouette-serien - ett lysande nytt tillägg för att förhöja din bastuupplevelse som aldrig förr! Med sin eleganta och moderna design kommer denna serie att förvandla sättet du tänker på bastubelysning.

Köp hos din närmsta återförsäljareOpens a new window

Silhouette Ring

Den eleganta designen av Silhouette Ring ger en mjuk, stämningsfull belysning som skapar den perfekta atmosfären i vilket basturum som helst. Med oändliga möjligheter kan den hängas som en pendel eller på väggen, för sig själv eller tillsammans med andra lampor från samma serie. Belysningen är bastusäker och tål bastutemperaturer.

• Ø: 40, 50 & 60 cm
• Tillgänglig i asp
• Kombinera med dimbar IR-öga för enkel hantering

Tylo_Productimage_Halo1
Tylo_Productimage_Line1

Silhouette Line

Minimalistiska Silhouette Line kommer i olika storlekar, vilket ger dig möjlighet att kombinera och skapa din unika bastubelysning. Silhouette Line kan roteras 360 grader vilket skapar oändliga kombinationer för att passa in ditt utrymme på bästa vis. Belysningen är bastusäker och tål bastutemperaturer.

• L: 40, 120 & 190 cm
• Tillgänglig i asp
• Kombinera med dimbart IR-öga för enkel hantering

Skapa en unik bastu

Silhouette-serien är otroligt mångsidig och kan placeras i stort sett var som helst i din bastu. Tillverkad av de finaste asp-materialen är denna serie byggd för att hålla och ge oändligt nöje under dina bastusessioner.

Med lite kreativitet och fantasi kan du använda flera lampor från vår Silhouette-serie för att skapa unika konstellationer som ger en personlig touch till din bastu.

Inspireras med vår DIY-guide
Silhouette_Tylo_Lighting

Kommer i olika storlekar

Silhouette Line Sizes (1)
Silhouette Ring Sizes (2)