Bastu med spektakulär utsikt

PaterNoster_Stylt_sunset
Letar du efter en plats att koppla av? Inget är så avkopplande som att luta sig tillbaka i en bastu för att njuta av värmen och dess många fördelar och samtidigt vila ögonen i horisonten. Upptäck tre bastur med hisnande utsikt!

1. Pater Noster - Ett hem vid horisonten

På en av Sveriges mest vindblåsta, karga och utsatta platser bjuder Pater Noster in till en autentisk upplevelse i vacker miljö. Njut av en meditativ stund i bastuns hetta medan du blickar ut över den ståtliga fyren och ett stormigt hav. Bastun är inredd med drivvedspaneler, expressionaggregat och Brilliant-tillbehör harmonierar perfekt med de spektakulära omgivningarna på denna vackra ö i skärgårdens utpost.

tildeBastu

bastu2

Foto: Erik Nissen

2. Pålsjöbaden

Mitt i Helsingborgs centrum hittar du anrika Pålsjöbaden, ett vackert kallbadhus dit helsingborgarna tagit sig för kallbad och bastu sedan 1912. Luta dig tillbaka i bastun medan du njuter av den magiska utsikten över Öresund. När du fått upp temperaturen i bastun är ett uppfriskande kallbad bara några steg bort!

Landscape-Pålsjobaden-Sauna

Landscape-Pålsjobaden-Sauna (1)

Landscape-Pålsjobaden-Sauna (2)

3. Arken Art Garden Spa

Art Garden Spa är beläget precis vid klippkanten vid Göteborgs hamn, och naturen är ständigt närvarande. Denna oas ger dig en förstklassig paus bara 15 minuter från Göteborgs stadskärna. 

01

03