Dags att renovera din gamla bastu?

Email Header Bastu (1)

Har den gamla trista furubastun gjort sitt? Har den kanske till och med degraderats till förråd? Nu är det dags att uppdatera bastun och njuta av den igen!

Vi befinner oss i sällan skådade hemmasittartider, med gott om tid att skärskåda hemmet. Kanske är det dags att öppna dörren till bastun och ta en titt? Gör något för ditt hem, men främst för din hälsa – renovera bastun och börja använda den igen! Har du ingen bastu? Finns det ett förråd som du kan rensa ut och göra om till din egen välmåendeplats?

Det behöver varken vara svårt eller dyrt att uppgradera bastun. Här kommer några tips på saker som du kan göra själv - samlat i det perfekta bastukitet.

Panelen
Med ny panel i till exempel asp, får din bastu en helt ny look och känsla. Den blir ljusare och du har helt plötsligt ett rum som du trivs i.

Aspen panel_3

Aggregatet
Aggregatet är bastuns blickfång och påverkar upplevelsen, både visuellt och värmemässigt. Ett nytt aggregat värmer upp bastun snabbare, är säkrare och mer energieffektivt än ditt gamla.

Sense Sport_front

Bastustenarna
Nya bastustenar ger aggregatet ett fräsch utseende. Deras funktion är att absorbera värme från aggregatet och sprida den i bastun. Vulkanit är ett snyggt stenmaterial som är lämpligt som bastusten.

Dörren
Pricken över i, som dessutom fortplantar sig ut i det angränsande rummet, som även det får en uppdaterad känsla. Välj gärna en dörr i glas för att förstärka den luftiga känslan. En ny dörr tål de stora temperaturskillnaderna, den släpper dessutom ut mindre värme och hjälper dig att spara in energi.

DGL door_environment